Geleceğin Fabrikalarında Dijital Dönüşüm-Endüstri 4.0 konulu etkinliğimizi gerçekleştirdik.

İletişim Yazılım olarak Geleceğin Fabrikalarında Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0 konu başlıklı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

07 Haziran 2023

İletişim Yazılım olarak Geleceğin Fabrikalarında Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0 konu başlıklı etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinliğimize gösterilen yoğun ilgiden ötürü başta konuşmacılarımız olmak üzere her bir katılımcımıza teşekkür ediyoruz.

Etkinliğimiz boyunca, fabrika yönetimi sistemleri (MES) ve iş süreçleri yönetimi (BPM) gibi temel konular ele alındı. Endüstri liderlerinin deneyimlerini paylaştıkları oturumlarla katılımcılara dijital dönüşümün başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için stratejik yaklaşımlar, teknoloji entegrasyonu ve verimlilik artışı gibi konularda pratik bilgiler sunuldu.


Başlangıçta Yönetim Kurulu Başkanımız Tuncer Hatunoğlu’nun “Dijital Dönüşüm ve Stratejik Planlama” konulu sunumu ile başlayıp değerli misafirimiz Vestel Ventures Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ultav’ın “Belirsizlik Fırsatları” konuşması ile devam ettik. Sonrasında Genel Müdürümüz Selçuk Şen’in “Geleceğin Fabrikalarında Yenilikçi Dijital Dönüşüm Uygulamaları” başlıklı sunumu ile ilk bölümü tamamladık.

İkinci bölümde ise Satış Pazarlama Direktörümüz Çağla Karayel’in “ManageMind BPM Process Compass ile Kurumsal Mükemmellik” konusu ile başlayıp müşterilerimiz Trakya Birlik’ten Hakan Yılmaz ve Gamze Devren’in, Metkon firmasından ise Ali Bilgen’in yapmış oldukları referans konuşmalarında kazanımlarını paylaşmaları ile katılımcılarımızın bilgilendirilmesini sağlayarak tamamladık.